Benieuwd hoe het ook kan in de zorg?

Ben jij verpleegkundige (Z, B of A), verzorgende (IG) of helpende (plus) en kies je in je werk voor meer aandacht voor de cliënt? Spreekt het je aan om te werken in een kleine en betrokken zorgorganisatie met korte lijnen? En ben je op zoek naar een baan waarin eigen initiatief, zeggenschap en ontwikkeling bij jou en je collega’s centraal staat?

Kom dan eens vrijblijvend sfeer proeven op een van onze locaties. Op maandagmiddag 26 november op locatie Hoge Veer Complex en op dinsdagmiddag 27 november op locatie Hoge Veer Rivierzicht ben je van 15:00 tot 16:30 uur van harte welkom. Je hoeft je niet aan te melden en kunt gerust iemand meenemen. Ook als je een andere (zorg/welzijn) opleiding hebt, een opleiding wil doen of wil omscholen.

Op deze middagen kun je kennis maken met de locaties en een aantal collega’s. Als je interesse hebt voor het wijkteam, kun je ook kennismaken met een wijkverpleegkundige. Mocht je eens willen meelopen met een zorgmedewerker, dan regelen we dat voor je.

Persoonlijk en deskundig

We kiezen er bewust voor om een kleine zorgorganisatie te zijn. Het gaat ons namelijk om het welzijn en de tevredenheid van de cliënten. We zetten ons in om hun leven zo prettig mogelijk te maken op een wijze zoals zij dat willen. Daarom zijn aandacht en een menselijke maat belangrijke uitgangspunten. Aandacht voor de cliënten, maar ook aandacht voor je collega’s. Bij Het Hoge Veer ben je geen nummer, maar wordt er naar je geluisterd en is iedereen van belang!

Kom langs op maandag 26 november (Hoge Veer Complex) of dinsdag 27 november (Hoge Veer Rivierzicht) van 15.00 tot 16.30 

Als je interesse hebt, maar niet kan op een van deze dagen, neem dan gerust contact op met Jessica voor een andere afspraak: j.vanostaijen@hogeveer.nl

Locaties
Hoge Veer Complex: Hoge Veer 1, Raamsdonksveer
Hoge Veer Rivierzicht: Scheepswerflaan 47, Raamsdonksveer