Manager Zorg

Wat ga je doen?

Wil jij als Manager Zorg de verantwoordelijkheid dragen voor het verbeteringsgericht aansturen en inspireren van alle zorgteams (somatiek en psychogeriatrie) op een moderne en unieke woonzorglocatie (mix van intramuraal en extramuraal)? Dan is deze vacature iets voor jou!

Als coördinator van de zorgteams speel je een doorslaggevende rol ten aanzien van het vormgeven van een vernieuwend en mensgericht woonzorgconcept. Ook ondersteun je de zorgteams in hun ontwikkeling naar verdere taakvolwassenheid.

Momenteel gaat het om 6 zorgteams (ca. 52 fte’s).

Wil je het volledige competentieprofiel en de functiebeschrijving coördinator zorgteams ontvangen? Neem dan contact op met Jolien Peters.

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag op de toplocatie Hoge Veer Bastion. Hier is een bijzonder nieuwbouwproject ontwikkeld waar de mens, het welzijn, normaal wonen voor mensen met intramurale verpleegzorg en de leefbaarheid, belangrijke uitgangspunten zijn.

Wie ben jij als Manager Zorg?

Als coördinator van de zorgteams ben je een belangrijke verbindende factor tussen de zorgteams en de locatiemanager. Je kan helder communiceren en omgaan met complexe en stressvolle situaties. Je bent o.a. inspirerend, integer, creatief, proactief en mensgericht. Je beschikt over een diploma als verpleegkundige (niveau 4 of 5) en een managementopleiding in de zorg op HBO-niveau. Ook beschik je over aantoonbare leidinggevende ervaring in de zorg (minimaal 3 jaar).

Wat biedt de organisatie jou?

Zorgorganisatie Het Hoge Veer biedt jou:

  • Goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;
  • Een salaris in schaal 55 CAO VVT (2621,81 tot 4161,92);
  • Een contract van 36 uur per week voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid volgt er na een jaar een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een uitdagende functie in een prettige werksfeer;
  • De mogelijkheid je te ontwikkelen in een lerende organisatie;
  • Het mede ontwikkelen en vormgeven van beleid;
  • Een mantelzorgvriendelijk werkgeverschap.

Procedure

Heb jij interesse in deze vacature? Stuur dan je CV en motivatie naar Jolien Peters (06-39765277 / j.peters@spijtenburg.nl). Voor deze functie wordt zowel intern (binnen het Hoge Veer) als extern geworven en het afleggen van een assessment is onderdeel van de procedure.