Hoge Veer Rivierzicht

VERPLEEG(HUIS)ZORG NIEUWE STIJL

Hoge Veer Rivierzicht is een kleinschalig opgezet modern woonzorgcomplex voor mensen met een indicatie voor intramurale zorg en hun eventuele partner. Het ligt op een toplocatie aan de rivier De Donge, op de grens van Raamsdonksveer en Geertruidenberg.

Luxe en comfortabel
Het woonzorgcomplex bestaat uit 50 luxe zorgappartementen tussen de 80 en 112 vierkante meter. Alle appartementen hebben 2 of 3 kamers en bieden maximale privacy. Ook hebben zij een balkon, keuken, ruime badkamer, personenalarmeringssysteem, ruimte voor een wasmachine of opslag en de meeste een apart toilet.

De appartementen hebben vloerverwarming en u kunt de temperatuur zelf instellen in iedere ruimte. Onder het complex is er een parkeergarage en scootmobiel- en fietsenstalling. In het complex vindt u een gezellig grand café voor een drankje, een praatje en verschillende activiteiten. Maar u kunt hier ook genieten van een à la carte driegangenmaaltijd. Ook buurtbewoners ontmoet u in het grand café.

Ook uw hond of kat is welkom in het Hoge Veer Rivierzicht!

‘AANLEUNWONINGEN’ NIEUWE STIJL

Zorgorganisatie Het Hoge Veer biedt de mogelijkheid tot luxe wonen op een toplocatie met zorg in een ‘aanleunwoning’ in de vorm van WONEN PLUS. Een uitgebreid dienstenpakket in combinatie met comfortabel wonen pal naast een woonzorgcomplex in een ‘aanleunwoning’.

IMPRESSIE HOGE VEER RIVIERZICHT

Onderstaande video geeft een impressie van Hoge Veer Rivierzicht.

Meer informatie

Wilt u meer informatie, zich aanmelden of een indicatie aanvragen? Neem dan contact op met onze consulenten.