Nieuwbouw

Zorgorganisatie Het Hoge Veer ontwikkelt een zeer vernieuwend woon-, welzijns- en zorgconcept. Samengevat komt het er op neer dat het verzorgings- en verpleeghuis wordt vervangen door complexen op meerdere locaties voor levensloopbestendig wonen waarbij kleinschaligheid een belangrijk begrip is.

Levensloopbestendig wonen betekent onder meer dat de woningen geschikt zijn om te wonen ook al is er sprake van een zorgbehoefte. Daarnaast houdt het in dat er diverse voorzieningen in de woning en het complex aanwezig zijn om dit te ondersteunen.

Inmiddels is de eerste fase van dit nieuwbouwproject gereed en in gebruik genomen. Dit betreft twee appartementencomplexen op de locatie Hoge Veer Rivierzicht.

De tweede fase van de nieuwbouw dient nog van start te gaan en betreft vervangende nieuwbouw voor het huidige Hoge Veer Complex. Wij hopen u hier eerdaags uitgebreider over te kunnen informeren.

Indien u zich wil opgeven als geïnteresseerde voor de nieuwbouw, neemt u dan gerust contact op met één van onze consulenten.