Wil jij werken bij Het Hoge Veer?

Bij Zorgorganisatie Het Hoge Veer zien wij graag nieuwe medewerkers komen. Enthousiaste en flexibele mensen met een frisse blik en mooie ideeën. Mensen die bijdragen in de ontwikkeling van onze lerende organisatie. Een organisatie die zich altijd wil verbeteren.

Zorgorganisatie Het Hoge Veer is een kleinschalige organisatie waar aandacht en een menselijke maat belangrijk zijn. Aandacht voor de cliënten, maar ook aandacht voor elkaar. Een organisatie waar je geen nummer bent, maar waar naar je geluisterd wordt. Een open en informele sfeer waarbij collega’s elkaar goed kennen. Maar ook een platte organisatie, waar de lijnen kort zijn. We vinden het belangrijk om een warme en betrokken organisatie te zijn. Een organisatie met een mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid. 

Er wordt gewerkt in kleine teams, die verantwoordelijk zijn voor hun resultaten. Om cliëntgericht te kunnen werken, hebben de teams veel regelruimte. Iedere medewerker heeft hierin een belangrijke rol. Er is veel aandacht voor scholing en persoonlijke ontwikkeling.

Bij Zorgorganisatie Het Hoge Veer is iedere medewerker en vrijwilliger belangrijk!

Binnenkort gaat Zorgorganisatie Het Hoge Veer ook van start met een vernieuwend nieuwbouwproject. Een toekomstgericht initiatief dat we samen vorm gaan geven.

Spreekt jou dit aan? Dan zien wij heel graag dat je solliciteert op één van onze vacatures! Of stuur een open sollicitatie.

Kijk snel op Werken bij Het Hoge Veer