Bezoekersprotocol coronacrisis

Geachte bewoner, bezoekers, medewerkers en vrijwilligers,

Op 25 april jl. hebben de cliëntenraad, de OR, de facilitair manager en het MT de huidige versoepelingen en maatregelen wederom geëvalueerd.

Omdat het de afgelopen periode gelukkig rustig is gebleven rond corona besmettingen binnen onze organisatie en locaties, menen we op verantwoorde wijze te kunnen stellen dat we nu ook de laatste preventieve maatregel los kunnen laten.

Dat houdt in dat medewerkers en vrijwilligers ook geen mondkapje meer hoeven te dragen in situaties binnen anderhalve meter.

Hiermee is de laatste preventieve maatregel weggenomen en zijn we qua versoepelingen weer terug bij normaal.

Wij vragen alle bezoekers, medewerkers en vrijwilligers wel om alert te blijven, want het virus is er nog steeds. Blijf daarom s.v.p. de algemene handhygiëne voorschriften toepassen en test uzelf bij klachten voordat u naar onze locaties gaat.

Tot slot, voor het groepswonen van Hoge Veer Bastion zijn de huiskamers blijvend niet toegankelijk voor bezoekers. Dit betreft, los van corona, een meer algemene afspraak, die op een later moment nog kan worden toegelicht in contact met u.

Wij danken u allen voor uw medewerking in de afgelopen moeilijke jaren en hopen dat eventuele nieuwe maatregelen in de toekomst uit kunnen blijven.

Met hartelijke groet,

Menko Konings