Bezoekersprotocol coronacrisis

Beste bewoners, familie en/of contactpersoon,

Inmiddels zijn alle bewoners van de woonlocaties Hoge Veer Rivierzicht en Hoge Veer Bastion die dit wilden, twee maal gevaccineerd. Dit betekent dat we stapje voor stapje verder mogen versoepelen.

Komt u op bezoek? En bent u ook al twee maal gevaccineerd of bent u (maximaal 24 uur geleden) negatief getest? Dan hoeft u geen mondmasker meer te dragen in het appartement van uw familielid of dierbare. Ook hoeft u in deze ruimte geen 1,5 meter afstand meer te bewaren.

Zorgorganisatie Het Hoge Veer gaat niet controleren of u gevaccineerd bent of een negatieve test hebt. Wij rekenen erop dat iedereen zorgvuldig omgaat met deze nieuwe versoepeling en vragen u hier respectvol mee om te gaan. Denkt u er wel aan om een mondmasker te dragen in de openbare ruimtes van onze locaties, zoals de entree en de gangen?

Voor het aantal bezoekers volgen wij de algemene richtlijnen vanuit de overheid.

Heeft u vragen m.b.t. Hoge Veer Rivierzicht, dan kunt u die stellen aan de coördinator zorgteams Tijs Meulemans of locatiemanager Christel van Drunen of via e-mail: t.meulemans@hogeveer.nl / c.vandrunen@hogeveer.nl

Heeft u vragen m.b.t. Hoge Veer Bastion, dan kunt u die stellen aan de locatiemanager Anja Burger via e-mail: a.burger@hogeveer.nl

Met hartelijke groet,

Menko Konings
directeur/bestuurder