Bezoekersprotocol coronacrisis

Geachte bewoners en bezoekers,

Gelukkig is de situatie inmiddels zo dat het vaccinatieprogramma voor de locaties van Zorgorganisatie Het Hoge Veer in volle gang is. Dit biedt langzaamaan mogelijkheden tot verdere versoepeling.

Vanuit de overheid is aangegeven dat de bewoners van onze locaties die gevaccineerd zijn weer 2 bezoekers per dag (exclusief 1 kind onder de 12 jaar) mogen ontvangen. (Dit hoeven geen vaste bezoekers te zijn.)
Let op: dit is pas toegestaan 5 dagen nadat u als bewoner een 2e prik heeft gehad.
(Bovenstaande is ook van toepassing op bewoners die volgens een besluit van de arts om medische redenen geen tweede vaccinatie kunnen krijgen.)

Voor de bewoners die nog geen 2e prik hebben gehad, geldt helaas nog steeds maximaal 1 bezoeker per dag(daarnaast geen kinderen).

De overige maatregelen voor bezoek blijven nog steeds van kracht:

  • Het dragen van een mondkapje, OOK in de appartementen, is verplicht;
  • Houdt 1,5 meter afstand van degene die u bezoekt, van andere bewoners en medewerkers;
  • Maak geen fysiek contact;
  • Pas veelvuldig handhygiëne toe;
  • Volg eventuele instructies op van de medewerkers.

Indien u vragen heeft over de maatregelen m.b.t. Hoge Veer Rivierzicht, wilt u dan svp contact opnemen met decoördinator zorgteam Tijs Meulemans (t.meulemans@hogeveer.nl) of de locatiemanager Christel van Drunen(c.vandrunen@hogeveer.nl).

Indien u vragen heeft over de maatregelen m.b.t. Hoge Veer Bastion, wilt u dan svp contact opnemen met delocatiemanager Anja Burger (a.burger@hogeveer.nl).

Hartelijk dank voor uw medewerking en begrip! Alleen SAMEN krijgen we het virus eronder!

Met vriendelijke groet,

Menko Konings
directeur/bestuurder